Onze kijk op badkamers

De wensen van een badkamer zijn voor iedereen verschillend. Waar de een kiest voor een ruim ligbad, kiest de ander voor een inloopdouche. En waar de een van grijze tegels houdt, vindt de ander mozaïek weer mooi. Wat uw wensen en ideeën ook zijn, Niewenhuijse Totaalmontage helpt u bij de realisatie. Wij renoveren uw badkamer tot in de puntjes, sluiten alle leidingen goed aan en installeren het bad, douche, meubels en de tegels. Kortom bij ons heeft u één aanspreekpunt voor de verbouwing en levering van al de gewenste producten en meubelen.

Montage

De montage verzorgen wij tot in de puntjes. Alles wordt op de juiste plaats gezet en vakkundig gemonteerd om tenslotte perfect afgewerkt te worden.

Installatie

Voor de installatie van water en electra hoeft u geen monteur te laten komen, ook dit hebben wij in eigen hand. Zo kunnen we snel schakelen en zorgen wij dat alles exact op de juiste plek komt.

Tegelwerk

Met tegels en/of watervast stucwerk geeft u de badkamer zijn unieke look. Wij zorgen ervoor dat alles netjes gerealiseerd wordt.