Al meer dan 12 jaar een begrip

Niewenhuijse Totaalmontage is al meer dan 12 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Waar we voorheen gebr. Niewenhuijse heten, zijn wij per januari 2017 verder gegaan onder de naam Niewenhuijse Totaalmontage. Ons compacte team staat altijd paraat om u te helpen bij de realisatie van de meest uiteenlopende projecten.

Eindresultaat

Als wij twee dingen belangrijk vinden, is dit ambachtelijk werk en duidelijkheid. Door duidelijk met onze klanten te communiceren, weten zij en wij waar we aan toe zijn. Met onze ambachtelijke werkwijze zorgen wij voor een stralend resultaat.

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en technieken. De wensen van de klant naar verwachting uitvoeren, geeft ons elke dag weer het enthousiasme om door te gaan.

Ons werkgebied

De uitvalsbasis van Niewenhuijse Totaalmontage is Waarde. Vanuit dit dorp in het midden van Zeeland kunnen wij een groot werkgebied bedienen. We werken veel in de omgeving van Goes, Middelburg en Vlissingen, maar ook in Terneuzen, Zierikzee en Bergen op Zoom zijn we te vinden. Kortom, we kunnen in geheel Zeeland en stukken van Brabant en Zuid-Holland uw projecten tot een goed einde brengen.